Alle for En, Blå Mænd, Bluray, DVD
Alle for En, Blå Mænd, Bluray, DVD
Alle for En, Blå Mænd, Bluray, DVD
Alle for En, Blå Mænd, Bluray, DVD
Alle for En, Blå Mænd, Bluray, DVD

ALLE FOR EN - BLURAY inkl. DVD (Folie brudt)

20,00 kr.
Varenummer: 5708758690836

Indeholder både Bluray & DVD version, samt filmen BLÅ MÆND på DVD

Dette er en komedie om 4 charmerende drengerøve, der var de bedste barndomsvenner. Problemet er blot, at Martin er blevet politimand alt imens Nikolai, Ralf og Timo ikke altid kan finde ud af, hvad der er dit og mit - uanset om det er hurtige biler eller kærester. Da de alle en dag har voldsomme problemer og står i Jaka-bov til halsen, tvinges de til at "lege" sammen som i de gamle dage, hvor de var "Alle for én".

Rasmus Bjerg spiller sammen med Mick Øgendahl de to brødre Ralf og Timo i den umage vennegruppe. Flabede og rappe i replikken, men med en klar intelligensmæssig udfordring! Hvad den ene ikke har, det mangler den anden! Det gør det ikke altid nemt for ham, der skal holde styr på tropperne og bevare overblikket, deres ven Nikolai. Han spilles af endnu en populær stand-up’er og skuespiller, Jonatan Spang, med kæphøj selvtillid og humoristisk overskud. Den ifølge vennerne, forræderiske barndomsven Martin spilles af Jon Lange, der debuterer i en hovedrolle, som deres kammeratlige repræsentant for lovens lange arm. Han har dog hverken den succes på jobbet eller i ægteskabet, som han selv synes, han fortjener. Nu øjner han imidlertid en mulighed for at redde sin karriere ved at "lege" med sine gamle venner, i et projekt, der er så vanvittigt, at selv de to tosser af et par brødre kan gøre nytte.

BLÅ MÆND:

Jesper Jensen er en succesfuld sælger, der ikke tager et nej for et nej. Som firmaets bedste sælger og med en smuk kæreste på den veletablerede hjemmefront er Jespers liv nærmest perfekt. Men en enkelt tår over tørsten er alt, hvad der skal til, for at korthuset styrter sammen med et brag. Jesper bliver idømt samfundstjeneste på den lokale genbrugsstation, hvor han bliver en del af det kollegiale fællesskab med de to særlinge Lotte og Dion. Konstant overvåget af pladsens krakilske leder, Theodor, må Jesper indordne sig under forhold og mennesker, han før kun har set ned på. Men først da han selv bløder op, opdager Jesper, at han har meget at lære af deres ligefremme og ærlige tilgang til livet. Og de blå mænd? De er slet ikke blå - de er orange!

NB: Folie brudt, men filmen er ny og 100 % ok...


Antal
1
Tilføj til kurv

Spilletid                                  83 Min (Alle for En)

                                             80 Min (Blå Mænd)

Cencur                                   Tilladt for alle

Sprog                                    Dansk

Undertekster                          Dansk (for hørehæmmede), svensk, norsk, finsk, engelsk (Alle for en)

                                            Dansk, Engelsk (Blå Mænd)