Bølle Bob og Smukke Sally, DVD, Film, Movie
Bølle Bob og Smukke Sally, DVD, Film, Movie
Bølle Bob og Smukke Sally, DVD, Film, Movie

BØLLE BOB & SMUKKE SALLY - DVD

49,95 kr.
39,00 kr.
Varenummer: 5708758712996

Fra producenterne af KRUMMERNE.

Bølle Bob er Solbys lille slambert, en naturlig ballademager med et stort hjerte. Men en dag går han for langt, da han ødelægger åbningen af byens nye hotel med kun ét værelse, som ejes af Lise Mettes far. Lise Mette bliver godt og grundigt sur på Bølle Bob.

Lise Mette er Bølle Bobs hemmelige forelskelse, og for at gøre det godt igen, inviterer han TV-showet ”Vis mig din by”, med den hysteriske værtinde Linda Sand, til Solby. På den måde håber Bølle Bob, at han kan skaffe landsdækkende reklame til hotellet, der også er døgner og videobutik og således vinde Lise Mettes hjerte tilbage.

Gunnar Geertsens Bølle Bob er en af de største succeser i den danske musikhistorie. Musikken til filmen er blevet genindspillet og det rocker og gynger, idet de gamle sange har fået helt nye arrangementer med respekt for Gunnar Geertsens populære lyd.

Børnene spilles af nogle af dansk films kommende stjerner. Bølle Bob spilles af Jamie Morton, Camilla Sofie Dalsgaard er Smukke Sally, Sonja Furu Friby er Lise Mette. Derudover ses Peter Belli, Sofie Lassen-Kahlke, Niels Ellegaard, Pernille Schrøder og Karl Bille.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Spilletid72 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk
UnderteksterDansk
Trustpilot