Chocolat, DVD
Chocolat, DVD
Chocolat, DVD
Chocolat, DVD

CHOCOLAT - DVD

10,00 kr.
Varenummer: 5706141752710

Chocolat blev Oscar-nomineret som bedste film og fik endda fire andre nomineringer, hvilket efter min vurdering var helt fortjent, for det er en rigtig typisk Lasse Hallström-film (det er ham med Mit liv som hund, What’s Eating Gilbert Grape og Æblemostreglementet). Når man har set hans film, er man altid blevet en god oplevelse rigere, og Chocolat er ingen undtagelse.

Historien følger en mor og datter, der flytter til en lille mørk og kedelig fransk landsby, hvor de åbner en CHOKOLADE-butik. Det er borgmesteren bestemt ikke glad for at se, for sådan en syndig ting som CHOKOLADE hører ikke til i hans landsby! Men efterhånden som indbyggerne får smagt på CHOKOLADEN, vågner byen op, og folk begynder at leve som de altid har haft lyst til, men aldrig turdet.
    I rollen som moderen ses Juliette Binoche og af andre kan nævnes Judi Dench, Alfred Molina og Carrie-Anne Moss. Johnny Depp har blot en mindre birolle, selv om han ses på plakaten, men det er også en vigtig birolle, som han spiller fremragende - som han jo altid gør!

NB: Filmene er brugte, men tjekket og 100 % ok...

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Spilletid                       118 Min

Cencur                         Tilladt for alle

Sprog                           Engelsk

Undertekster                 Dansk, Svensk, Norsk, Finsk

Trustpilot