Cool Men, Soul Men, DVD, Movie
Cool Men, Soul Men, DVD, Movie
Cool Men, Soul Men, DVD, Movie

COOL MEN (Soul Men) - DVD

10,00 kr.
Varenummer: 5706102298295

SAMUEL L. JACKSON og BERNIE MAC spiller de to afdankede musikere Louis og Floyd, der har en fortid i soul-trioen The Deal.

The Deal var et hit i 60'erne og 70'erne, men gik hver til sit, da Louis og Floyd røg i totterne på hinanden. Louis lever et sølle liv efter en tur i spjældet, og Floyd har mere eller mindre trukket sig tilbage efter fede år som ejer af en bilvask. Da trioens tredje medlem, Marcus, dør, ser Floyd chancen for at vende tilbage til rampelyset, og snart tager de midaldrende gutter endnu en tur på landevejen. Den umage duo må nu forsøge at lægge uoverensstemmelserne bag sig og finde de rette toner og fede scene-moves frem igen i deres forsøg på at genfinde fortidens sjælfulde storhed.

SOUL MEN gynger af sted til spulet og swingende soundtrack, mens JAckson og Mac gør det, de er bedst til: leverer sjovt og charmerende skuespil. SOUL MEN blev den sidste film, Bernie Mac nåede at lave, inden han døde. Også filmens komponist, soul-legenden ISAAC HAYES, døde kort efter filmen var færdig.

NB: Filmen er brugt, men er tjekket og 100 % ok...

Antal
1
Tilføj til kurv

Spilletid                        96 Min. 

Cencur                          15

Sprog                            Engelsk

Undertekster                  Dansk, Svensk, Norsk, Finsk

Trustpilot