BENNYS BADEKAR, FUGLEKRIGEN I KANØFLESKOVEN, DUNDERKLUMPEN, ABERNE OG DET HEMMELIGE VÅBEN, DVD
BENNYS BADEKAR, FUGLEKRIGEN I KANØFLESKOVEN, DUNDERKLUMPEN, ABERNE OG DET HEMMELIGE VÅBEN, DVD
BENNYS BADEKAR, FUGLEKRIGEN I KANØFLESKOVEN, DUNDERKLUMPEN, ABERNE OG DET HEMMELIGE VÅBEN, DVD

BENNYS BADEKAR, FUGLEKRIGEN I KANØFLESKOVEN, DUNDERKLUMPEN, ABERNE OG DET HEMMELIGE VÅBEN - 4 Film DVD BOKS

99,95 kr.
49,00 kr.
Varenummer: 5708758687249

Bennys Badekar
Benny keder sig i højhuset, hvor han bor. Benny går en tur og finder en haletudse, som han tager med hjem. Hans mor vil ikke lade ham beholde den, men Benny slipper den løs i badekarret, og endelig sker der noget! Haletudsen er en magisk prins, og snart bliver badekarret forvandlet til et gigantisk hav, befolket med alle mulige mærkelige væsener. Og pludselig keder Benny sig ikke mere!

Fuglekrigen I Kanøfleskoven
Om fuglelivet i en stor skov. Idyllen er hele tiden truet af den grumme rovfugl Fagin, men de to små fugle Oliver og Olivia vil bekæmpe ham. De andre fugle er uvillige til at hjælpe, både den gnavne ugle, der ligner W.C. Fields, gråspurven Betty og den musikalske måge Armstrong. Til gengæld får de hjælp fra musene Ingolf og Frederik, som forfremmes til fugle.

Dunderklumpen
Dunderklumpen bor helt alene i en grotte i Jämtlands fjelde. En midsommeraften føler han sig så ensom, at han begiver sig ud for at lede efter venner. Han finder dem på drengen Jens' værelse blandt hans dukker og legetøjsdyr, såsom Løven, Endumen og Pellegrillot. Dunderklumpen puster liv i sine nye venner og tager dem og ens kattekiste med ud på eventyr. På rejsen støder de også på andre sjove væsener.

Aberne Og Det Hemmelige Våben
Ude i junglen var der engang to abefamilier: Weismüller- og Atillafamilierne. Lige så længe nogen abe kunne huske, havde de set skævt til hinanden. Og det havde alt sammen noget at gøre med en gammel krig og et hemmeligt våben. Men en dag mødes de to små aber, Hektor og Elvira, og sød abemusik opstår. Men hvis de to skal have hinanden, skal der ske ting og sager i junglen... og dét gør der!

Antal
1
Tilføj til kurv
Spilletid268 Min.
CensurTilladt For Alle
SprogDansk, Svensk (Svensk kun til Dunderklumpen)
UnderteksterNorsk, Svensk, Finsk (kun undertekster til dunderklumpen)