How the West Was Won, The Machahan, DVD, TV Serie
How the West Was Won, The Machahan, DVD, TV Serie
How the West Was Won, The Machahan, DVD, TV Serie
How the West Was Won, The Machahan, DVD, TV Serie

HOW THE WEST WAS WON: BOX 2 - DVD

30,00 kr.
Varenummer: 5709165743924

Digital Remastered version.

De imponerende omgivelser tilføjer denne serie en ekstra dimension. How the West Was Won (Familien Macahan) er filmet i Colorado, Arizona, Utah og det sydlige Californien. Producent John Mantley var også producer på Gunsmoke.
     Det er en klassisk amerikansk westernserie om en familie fra Virginia, som i 1861 drog vestpå, væk fra en truende borgerkrig. En dramatisering af et stykke pioner-historie baseret på historisk dokumentation fra den folkevandring, som fandt sted efter borgerkrigen.

Familien Macahan er en fortælling om, hvordan mændene i bjergene udforskede landet, hvordan jægerne udryddede bisonflokkene, hvordan minearbejderne ledte efter El Dorado, hvordan kvægfolket opbyggede personlige imperier, og hvordan mennesker på samfundets bund flygtede fra forfølgelse - alt sammen set med Macahan-familiens øjne. Og det er historien om de amerikanske indianere, der var både tapre og modige, men håbløst i undertal, og endte som de store tabere i forbindelse med erobringen af det vilde vesten.

Serien er en fri fortolkning af filmeposset fra 1962, How the West Was Won (Vi vandt vesten), som blev instrueret af den legendariske John Ford med John Wayne i hovedrollen.

Antal
1
Tilføj til kurv

Spilletid                                480 Min

Cencur                                 15

Sprog                                   Engelsk

Undertekster                        Dansk, Svensk, Norsk, Finsk

NB: Filmen er brugt, men er tjekket og 100 % ok...- æsken er desværre lidt istykker i toppen (se billede)