Skinwalkers, Hollywood Wives, DVD, Movie
Skinwalkers, Hollywood Wives, DVD, Movie
Skinwalkers, Hollywood Wives, DVD, Movie

SKINWALKERS + HOLLYWOOD WIVES: 2 BOX - DVD

10,00 kr.
Varenummer: 5706147300809

SKINWALKERS

Detektiv Joe Leaphorn er det helt rigtige valg til stillingen hos politiet i Navajo-reservatet. I hans årer flyder rent Navajo blod, men han er fast forankret i den hvide mands verden efter en lang og flot karriere hos Phoenix-politiet.

Leaphorn når knapt at sætte bag skivebordet, inden han må i aktion. Mord! Og de mystiske tegn omkring liget af den gamle medicinmand viser, at en Skinwalker har været på spil. Skinwalkers er ånder af myrdede Navajo-indianere. De hævner sig på dem, der krænker de hellige skikke.

Den køber Leaphorn ikke, for i en moderne politistyrke er heksekunst, spøgelser og bøh-mænd ikke noget, der holder i retten. Der må… skal… findes en naturlig forklaring. Eller… er der mere mellem himmel og jord, end den hvide mands videnskab kan forklare?

HOLLYWOOD WIVES

Lissa Roman lever det glmourøse Hollywood-liv. Hendes film-og musikkarriere blomstrer, hun soler sig i blitzly set på instederne sammen med sine rige, smukke og kendte venner og hendes dejlige datter er netop blevet forlovet med en top-producer. Men penge og berømmelse er ikke alt. Lissa har ondt i kærligheden. Hendes ægtemand nummer fire, Gregg, viser sig at være fordrukken, voldelig og. Der er kun en udvej. Skilmisse. Men det reagerer Gregg så truende på, At Lissa flygter hjemmefra. Hun flygter på luksushotel og hyrer en bodyguard. Men det hjælper ikke, da hun i Las Vegas får en telefonopringning hvor en stemme iskoldt fortæller at hendes datter er blevet kidnappet. Lissas liv er forvandlet til et mareridt, mere dramatisk end de film hun plejer at medvirke i... Jackie Collins er dronningen af glamour-genren både i bogform og med film som ”Lucky og Chancer”, ”Verden er fuld af gifte mænd” og ”Lady Boss”. ”Hollywood Wives” er en dampende hed beretning om Hollywoods nye generation af kvindelige stjerner…

NB: Filmen er brugt, men er tjekket og 100 % ok...

Antal
1
Tilføj til kurv

Spilletid                             91 Min. (Skinwalkers) + 86 Min. (Hollywood Wives)

Cencur                               15

Sprog                                 Engelsk

Undertekster                       Dansk, Svensk, Norsk, Finsk

Trustpilot