Slap Shot, DVD, Movie
Slap Shot, DVD, Movie
Slap Shot, DVD, Movie

SLAP SHOT 1 + 2: BOXSET - DVD

10,00 kr.
Varenummer: 5050582305326

Slap Shot:

Paul Newman spiller en træner for The Chiefs, som er et mindre succesfuldt ishockeyhold i serie B, i dette uhøjtidelige og vanvittigt morsomme indblik i den professionelle sportsverden. Træneren forsøger at tiltrække et større publikum ved at hyre de tre Hanson-brødre, som ikke lægger fingre imellem, når de afklapser modstanderne.
Slap Shot er en pragtfuldt underholdende komedie med hårdtslående action, uforglemmelige replikker og flotte skuespillerpræstationer, som gør den til en af alle tiders bedste sportsfilm!

Slap Shot 2: Breaking the Ice:

Denne opfølger til Slap Shot, som "ligger på top-10 listen over alle tiders bedste sportsfilm" (Sports Illustrated, ESPN.com, The Sporting News), er spækket med hårdtslående action og lattervækkende indslag.
Sean Linden (Stephen Baldwin) kæmper en hård kamp som anfører og træner for The Charlestown Chiefs. Holdets storhedstid er efterhånden kun et svagt minde, men holdets rige ejer (Oscar-nominerede Gary Busey) har udtænkt en plan. Han vil gøre holdet til fumlende og undertippede tabere i en aftalt ishockeyliga til ære for tv-seerne! Og for at slå hovedet på sømmet er deres nye træner oven i købet en kvinde!
Nu kræves der intet mindre end et iskoldt mirakel – og højtløftede stokke fra Sean og holdet – for at vise verden, at de er i stand til at tilbageerobre deres lyst til at spille ishockey.


NB: Filmen er brugt, men er tjekket og 100 % ok...

Antal
1
Tilføj til kurv

Spilletid                        118 Min. (Slap Shot) + 89 Min. (Slap Shot 2)

Cencur                          11

Sprog                            Engelsk

Undertekster                  Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, m.fl.