Tempelriddernes Skat, Mysteriet om Slangekronen, DVD, Film, Movie
Tempelriddernes Skat, Mysteriet om Slangekronen, DVD, Film, Movie
Tempelriddernes Skat, Mysteriet om Slangekronen, DVD, Film, Movie

TEMPELRIDDERNES SKAT 3: Mysteriet om Slangekronen - DVD

49,00 kr.
Varenummer: 5708758673044

Ifølge legenden overlevede Apostelen Paulus på mirakuløs vis et skibbrud ud for Maltas kyst. År 60 efter Kristi fødsel. Han konverterede øens beboere til kristne og i taknemmelighed overrakte de ham et symbol på hans indsats - en kostbar Slangekrone.

Næsten 2000 år senere skal den danske stormester for tempelridderne, Christian, levere kronen tilbage til Den Maltesiske Ridderorden. Og han tager sin datter Katrine og hendes venner med til den skønne, historiske ø. Men det bliver alt andet end ferie for de fire unge venner.

Slangekronen falder nemlig i de forkerte hænder. Helt galt går det da Mathias kidnappes. Der planlægges nu en middelalderlig, rituel ofrings-proces Vil det lykkes de unge at generobre Slangekronen og redde Mathias?

Endnu et forrygende kapitel om Tempelridderne - spænding for hele familien! Julie Grundtvig Wester, Nicklas Svale Andersen, Christian Heldbo Wienberg, Frederikke Thomasen, Emma Leth, Mick Øgendahl, Peter Gilsfort og Cecilia Zwick Nash er på Malta - og igen på farlig skattejagt.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Spilletid80 Min.
Censur7
SprogDansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Dansk For Hørehæmmede
Trustpilot