The Big Short, Bluray, Movie
The Big Short, Bluray, Movie
The Big Short, Bluray, Movie

THE BIG SHORT - BLURAY

59,95 kr.
48,00 kr.
Varenummer: 7340112727239

The Big Short er baseret på en sand historie, og filmen hyldes som ”fantastisk og eksplosiv.”

Med et glimt i øjet og en energisk fortællestil tager instruktøren Adam McKay fat i et meget kompliceret emne: Finanskrisen. I 00’erne, da ejendomsmarkedet buldrede frem, og Wall Street festede med champagne, var der enkelte særlinge, der ikke troede på, at træerne kunne vokse ind i himlen. De spillede mod bankerne, mod kreditforeningerne, mod markedet – mod alt, hvad Wall Street stod for. Og de vandt. The Big Short er den anden historie om disse outsidere, der forsøgte at gennemskue bankernes ugennemsigtige produkter og blev rystede over, hvor sammenspist de forskellige institutioner i finansverdenen var.

Det er mænd som Michael Burry, der først opdagede markedets svaghed og opfandt det ’credit default swap’, der ville gøre hans investorer rige, hvis markedet krakkede. Det er den barske hedge fund manager Mark Baum, der foragter bankernes sorte snak og ikke er bange for at sige det. Det er den glatte bankrådgiver Jared Vennett, der kun har øje for profitten – uanset hvem der har ret. Det er den tidligere børsmægler og nu dommedagsprofet, Ben Ricket, der helst vil dyrke sine egne grøntsager, men som af sine to unge venner bliver overtalt til at foretage en sidste stor investering – imod bankerne.

* Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling og Brad Pitt spiller hovedrollerne i ”en af årets mest spændende og underholdende film.”** *Joe Morgenstern, THE WALL STREET JOURNAL **Mara Reinstein, US WEEKLY

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Spilletid130 Min.
Censur7
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk