The Dark is Rising, Seeker, Den sorte Rytter
The Dark is Rising, Seeker, Den sorte Rytter
The Dark is Rising, Seeker, Den sorte Rytter

THE DARK IS RISING: Den sorte Rytter - DVD

10,00 kr.
Varenummer: 5707020362730

Familien Stanton er flyttet fra deres velkendte og trygge omgivelser i USA til en lille og fremmed by i England. Hvad de ikke ved er, at deres familie faktisk har dybe rødder i byen – rødder, som rækker flere århundreder tilbage. Ej heller, at den yngste søn, Will Stanton (Alexander Ludwig) – som er i gang med at vænne sig til sin nye skole og finde ud af jargonen i sin nye vennekreds – i virkeligheden er udset til at være helten i en århundredgammel kamp mellem lysets forkæmpere og mørkets skumle soldater.
     Will finder ud af, at han rent faktisk er den sidste i rækken af krigere, kaldet De Gamle (The Old Ones), som anføres af Merriman (Ian McShane) og Miss Greythorne (Frances Conroy). Hver især tager de Will under deres vinger og vejleder ham på hans rejse som Den Udvalgte (The Seeker). Her får han brug for sine særlige kræfter, når han skal finde de seks tegn, som er skjult i hver sin tidsalder, og ved hjælp af dem genoprette balancen mellem lyset og mørket.
     Som Miss Greythorne forklarer Will: "Du har en lod i noget, som har ventet på dig hele dit liv. Vi, De Gamle, er Lysets tjenere. Den Sorte Rytter er Mørkets tjener. Lyset skaber - Mørket nedbyder. Du er Den Udvalgte, Will. Det er dig, der må hente Lysets magt tilbage." At han på én gang føler sig fremmed over for det hele og samtidig genkender det, fortæller hun ham, er et led i planen. "Du er noget særligt, Will – en Stanton, der er vendt tilbage til dette sted. Den syvende søn af en syvende søn."
     Will begiver sig ud på sit livs rejse – og bruger sine kræfter på at rejse gennem tiden, få ting til at flyve og udvise overnaturlig styrke i kampen mod det onde, som er repræsenteret af den gådefulde Sorte Rytter (Christopher Eccleston). Mens Den Sorte Rytter forsøger at indhylle verden i kulde og mørke, kæmper Will mod sig selv og alle de mørke kræfter, som slippes løs mod ham. Og selv om han tvivler på sig selv og sine evner, så står De Gamle klar til at forsikre ham om at: "Selv det mindste lys kan skinne i mørket."

Antal
1
Tilføj til kurv

Spilletid:          97 min

Cencur:           11 år

Sprog:             Engelsk

Undertekster;   Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk for hørehæmmede