The Day after Tomorrow, Bluray, Movie
The Day after Tomorrow, Bluray, Movie
The Day after Tomorrow, Bluray, Movie

THE DAY AFTER TOMORROW - BLURAY

0,00 kr.
Varenummer: 7340112703417

Hvad nu, hvis verden stod over foran en ny istid? Det er det spørgsmål, klimatologen Jack Hall spørger til.

Hans research peger på en globale opvarmning som kan udløse en pludselig og katastrofal ændring af Jordens klima. De iskerner, som han har boret ud af Antarktis viser, at det er sket før – for titusinde år siden. Han advarer nu myndighederne om, at det kan ske igen, hvis de ikke griber hurtigt ind og gør noget ved det. Men hans advarsel kommer for sent...
 
Det hele begynder da Hall er vidne til at en isflage på størrelse med Rhode Island knækker af Antarktis’ indlandsis. Dernæst følger en række stadigt alvorligere vejrkatastrofer rundt omkring på kloden: Hagl på størrelse med grapefrugter hamrer ned over Tokyo, orkaner af hidtil usete vindstyrker hærger Hawaii, der falder sne i New Delhi, og så pisker en række altødelæggende tornadoer gennem Los Angeles.

En telefonopringning fra en kollega i Skotland, professor Rapson (Ian Holm), bekræfter Jacks værste frygt: Disse intense vejrkatastrofer er symptomer på en massiv global forandring. Smeltevand fra polkapperne er skyllet ud i verdenshavene og har forstyrret de havstrømme, som stabiliserer vores klimasystem. Den globale opvarmning har skubbet planeten ud over afgrunden og ind i en ny istid. Og det hele vil ske under et globalt super-uvejr.

Mens Jack advarer Det Hvide Hus om den overhængende klimaændring, bliver hans 17 år gamle søn Sam (Jake Gyllenhaal) fanget i New York City, hvor han og nogle venner har deltaget i en high school-konkurrence. Han er nu oppe imod en total oversvømmelse kombineret med temperaturer, der styrtdykker langt ned under frysepunktet. Efter at have søgt tilflugt inde i biblioteket på Manhattan lykkes det Sam at få fat i sin far på telefonen.

Jack har kun tid til at give ham én formaning: ”Hold dig inden døre for enhver pris.” Samtidig med at man iværksætter omfattende evakueringer sydpå, rejser Jack nordpå til New York City for at redde Sam. Men selv ikke Jack er forberedt på, hvad det er, der er ved at ske – både med ham, med hans søn og med deres planet.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Spilletid124 Min.
Censur11
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk