THE HITCHHIKER'S: GUIDE TO THE GALAXY - DVD

10,00 kr.
Varenummer: 8717418058845

Don't Panic.

Arthur Dent (Martin Freeman) har en rigtig dårlig dag. Det hele starter med at hans hus skal rives ned og han opdager, at hans bedste ven er et rumvæsen. Og som om det ikke var nok, så bliver Jorden inden for de næste par minutter sprængt i luften, da den (og vi) er i vejen for en ny intergalaktisk motorvej.

Arthurs eneste chance for at overleve, er at få et lift med et forbipasserende rumskib. Et usædvanligt eventyr gennem universet begynder og Arthur må sande at intet er, hvad det giver sig ud for at være og meningen med livet er tallet 42 og han opdager, at alt hvad han behøver at vide, kan han finde i en bestemt bog: “The Hitchhiker's Guide To The Galaxy".

The Hitchhiker's Guide To The Galaxy er baseret på Douglas Adams' kultklassiker og bestseller med samme navn. Adams har selv været med til at skrive manuskript til filmen.

Foruden et strålende manuskript, instruktion og skuespillerpræstationer, byder The Hitchhiker's Guide To The Galaxy på fantastiske specialeffekter, som overgår det meste. Filmen har ligget nummer et på den amerikanske bioliste og er en succes over hele verden.

Antal
1
Tilføj til kurv

Spilletid:           104 min

Cencur:             7 år

Sprog:               Engelsk, Spansk

Undertekster:     Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk, Spansk, Islandsk