Amy Winehouse, The Last Goodbye, Musik
Amy Winehouse, The Last Goodbye, Musik
Amy Winehouse, The Last Goodbye, Musik

AMY WINEHOUSE: THE LAST GOODBYE - DVD

30,00 kr.
15,00 kr.
Varenummer: 5709165133329

The Last Goodbye er et intimt indblik i Amy Winehouses liv og levned. Programmet følger hendes kometfærd til popsuperstjerne i detaljer og byder på et følsomt portræt af en indflydelsesrig stjerne og de indre dæmoner, der var hendes inspirationskilde, men som i sidste ende også førte til hendes alt for tidlige død.

Hendes kamp mod afhængigheden og hendes flirt med selvdestruktion blev dokumenteret ned i mindste detalje af pressen. Selv hendes problematiske forhold til Blake Fielder-Civil udspillede sig for næsen af de britiske medier. Men på trods af disse ydre omstændigheder vil Amy Winehouse blive husket for sine unikke sange - en smeltedigel af inspiration fra R&B, soul og jazz - som hun fremførte med sin kraftfulde og dybe kontraltostemme. Hendes album Back to Black blev et symbol på hendes enorme succes og blev belønnet med hele frem Grammyer, "det højeste antal, som en kvindelig kunstner har vundet på én og samme aften".

Udsendelsen går helt tæt på Amy Winehouse og er den endegyldige hyldest til et fantastisk musikikon og skildrer hendes liv fra starten af hendes karriere til hendes død. Amy Winehouse (14/9 1983 til 23/7 2011).

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Spilletid                                   60 Min.

Cencur                                    15

Sprog                                      Engelsk

Undertekster                            Dansk